Linkit

Hyödyllisiä linkkejä

Kilpailukalenteri
Sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä kilpailukalenteri.fi sisältää kaikki Suomen Urheiluliiton hyväksymät kilpailut. Kilpailuita on mahdollista selata aikajärjestyksessä kalenteria hyödyntäen tai hakemalla mm. ajanjakson, sarjan, lajin, piiri tai kilpailun luokituksen mukaan. 

Suomen Urheiluliitto
Suomen Urheiluliitto ry (SUL) on suomalaisen yleisurheilun erikoislajiliitto, joka palvelee 21 piirijärjestöä, lähes 800 seuraa ja noin 70 000 yleisurheilutoiminnassa mukana olevaa ihmistä kaikkialla Suomessa.

EPU – Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu ry 

EPU ry on maakuntamme itsenäinen yleisurheilun piiriorganisaatio, joka on perustettu v. 1994. EPU on yksi Suomen 18:sta yleisurheilupiiristä ja se on Suomen Urheiluliiton sekä  Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen.
EPU:n tehtäviin kuuluu mm. seuratoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä koulutus, erityisesti nuorten päivittäisvalmennuksen organisointi, sisu-, piiri- ja alueleirityksen järjestäminen, kilpailutoiminnan koordinointi ja kehittäminen, tuomarien ja  kilpailujärjestäjien koulutus, ohjaaja- ja valmentajakoulutus, koulu- ja nuorisourheilun kehittäminen sekä opettajien yleisurheilukoulutus, Kunniakierroksen organisointi ja yleisurheilun edunvalvonta ja markkinointi omalla toimialueellaan.
Tehtäviensä hoitamisessa EPU tekee laajaa yhteistyötä alueellaan toimivien seurojen sekä naapuripiirien kanssa.

Tilastopaja
Tilastopaja on suomalainen yleisurheilun tietokanta. Sen tavoitteena on tarjota mahdollisimman laajasti ja systemaattisesti tietoa suomalaisista yleisurheilijoista ja heidän tekemistään tuloksista. Tietokantaa päivitetään jatkuvasti.